Je website is jouw online visitekaartje

En die website moet dan ook precies passen bij de persoonlijkheid van jouw bedrijf. Anders haal je er geen klanten mee binnen.

Is je website nog een beetje 2018?

Ze zijn er echt nog…websites die niet responsive zijn. Je kent ze wel. Niet te lezen op mobiel, zonder een hoop gezoom en gescroll. Als jij zo’n website hebt: niet verder lezen, maar gelijk bellen.

Maar er zijn nog wel meer redenen om jouw website eens een flinke makeover te geven. Bijvoorbeeld om dat er geen klanten uit komen. Best belangrijk.

Of omdat de site gewoon echt niet past bij jou en je bedrijf, verouderd is, niet meer klopt. Of lelijk. Veel mensen vinden hun site zelf echt lelijk.

Een kleine test: geef jij graag je websiteadres door aan een potentiele klant? Zo niet, dan is het zeker tijd om actie ondernemen!

 

(*waarschijnlijk is het beeld dat ik een yogales geeft trouwens ook vrij lachwekkend).

SYE Webteksten

ook mijn eigen website heeft zo nu en dan onderhoud nodig.

Deze pagina is nog niet helemaal compleet.
Wil je meer informatie over wat ik kan betekenen voor jouw website?

neem even contact met me op!

Wat klanten zeggen

Iris Spaans - Schoonheidssalon Sense of Beauty

Ik heb al een website sinds ik mijn salon opende. Maar pas sinds ik samen met Monique mijn teksten en de layout onder handen heb genomen krijg ik er ook echt aanvragen van nieuwe klanten binnen.

Monique heeft mij geholpen om mijn websiteteksten zo te schrijven dat ze echt bij me passen. Ik hou er namelijk niet van dat het een zo’n glad verhaal is.

Leon Habraken - Schoonmaak Nederland

Samenwerken met Monique heeft me echt rust gegeven in mijn onderneming. Doordat ze blijft prikkelen naar de ‘who’, ‘what’ en bovenal ‘why’ van onze organisatie vervult ze onze verwachtingen met een overtreffende trap.

Monique weet de kern te raken, is eerlijk en rechtdoor zee en wil echt mee ontwikkelen en dat is erg prettig.

Edo Konings - BioFoam Nederland

Toen wij startten met één van onze nieuwe services hebben we een website laten bouwen door een marketingbureau. Maar het was een heel technisch verhaal geworden.

Monique is samen met ons terug naar de basis gegaan van wat we doen. “Wie zijn we en voor wie zijn we er”. Uiteindelijk heeft dat ervoor gezorgd dat onze klanten zich herkennen in de teksten op onze site, snappen waarvoor ze ons kunnen bellen! En we halen opdrachten binnen!

Frank Sampers - Meezo

Ik heb Monique gevraagd ons te helpen om een betere naamsbekendheid krijgen in onze markt.

Tijdens het traject is me eens en te meer duidelijk geworden dat onzichtbaar zijn geen klanten oplevert. En dat het daarom goed is om uit je schulp te komen – het wordt gewaardeerd door je klanten.

Monique is absoluut niet dwingend in doelen en tijdslimieten, maar krijgt het tegelijk wel voor elkaar krijgt dat doelen gehaald worden. Haar creativiteit heeft me verrast en de mogelijkheden die er zijn met social media en internet technieken die ze me heeft laten zien.

Ik heb nu zelf weer helder waar mijn bedrijf voor staat en hoe je dat in de markt zet door middel van social media en je website.

Linda van de Logt - Linda's Looks

Super fijne samenwerking gehad met Monique. Haar goede inzicht heeft mijn bedrijf weer goed op de kaart gezet na de Corona dip.

Een frisse vernieuwde website die goed smoelt, goed vindbaar is en een professionele uitstraling heeft. Dank je wel Monique.

Tilly Bos - van de Steeg - Van Gelre Counselling

Ik heb mijn website door Monique laten bouwen en ze heeft fantastisch werk geleverd. De afspraken die we van te voren hebben gemaakt waren heel helder en zijn allemaal nagekomen binnen de afgesproken tijd.

Ze heeft ruime ervaring in sales en klantcontact en weet heel goed waar een goeie site aan moet voldoen. Bedankt Monique !

×